Doe mee met de Dassen Ladder!

24 mei 2020


Beste leden van TPV De Dassenburcht,

Tennisstimulering is binnen onze vereniging een belangrijke pijler. Onderdeel van tennisstimulering is het organiseren van clubkampioenschappen. Uit de door jullie ingevulde enquête eind 2019 blijkt dat ook. De huidige tijd heeft ons echter ingehaald waardoor het voorlopig helaas niet mogelijk is om evenementen zoals clubkampioenschappen op een leuke en goede manier te organiseren. Zo is het gebruik van terras en de kantine helaas nog altijd niet toegestaan.

Als alternatief biedt onze vereniging de Dassen Laddercompetitie aan. Dit is een leuke manier om jezelf weer eens sportief te meten met anderen. De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende stijg of daal je op de ladder.

De Laddercompetitie is uitsluitend gericht op leden van de vereniging. Check voor meer informatie: https://knltbclub.help/nl/7048-laddercompetitie. We starten de Dassen Laddercompetitie in eerste instantie alleen met single-partijen voor deelnemers van 15 jaar en ouder. De laddercompetitie loopt van 1 juni tot en met 18 oktober.

De ladder wordt voor de start gerangschikt op single-rating. Meld je je na 1 juni aan, dan start je onder aan de ladder, ook al is je single-rating wellicht beter dan die van spelers boven je op de ladder.

Wij hebben een aparte laddercompetitie aangemaakt voor heren en dames. Iedereen die mee wil doen, kan zich vanaf nu inschrijven. Dat kan op twee manieren: via de ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht.

 

Hoe gaat de Dassen Laddercompetitie in zijn werk?

  1. Via de ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht daag je een medespeler, die boven jou op de lijst staat, uit en stel je een datum voor;
  2. Als de uitgedaagde de uitdaging accepteert moet de wedstrijd binnen 7 dagen gespeeld worden;
  3. De uitdager draagt zelf de verantwoordelijkheid om de uitslag in te voeren op de site;
  4. Er wordt om 2 gewonnen tiebreaksets gespeeld; 3de set is een volledige set;

Zie het bijgevoegde document voor meer informatie en meld je gelijk aan als het je leuk lijkt om mee te doen!

 

Veel speelplezier en succes gewenst!

Met sportieve groet,

Technische Commissie TPV De Dassenburcht

E-mail: [email protected]

https://www.tpvdedassenburcht.nl/laddercompetitie

Dassen-Laddercompetitie.pdf

Nieuwscategorieën