Introducéregeling

Het bestuur staat leden toe om met een of meer introducés te gaan tennissen en/of padellen op onze accommodatie, op voorwaarde dat de onderstaande regels worden nageleefd. Baanreserveringen met introducés waarbij de regels van ons introducébeleid niet worden gevolgd, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving uit het baanreserveringssysteem worden verwijderd.

Voorwaarden voor het spelen met introducés:

 • De introducéregeling is bedoeld om mensen (hernieuwd) kennis te laten maken met TPV De Dassenburcht en niet als alternatief voor een lidmaatschap.
 • Elk lid mag maximaal 30 keer per jaar een introducé meenemen.
 • Ga je als lid met een introducé spelen, reserveer dan je baan via de KNLTB ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht.
 • Geef bij het maken van je baanreservering de naam en het e-mailadres van je introducé(s) op. Voer hier a.u.b. geen fictieve gegevens of je eigen naam/e-mailadres in!
 • Elke keer dat een introducé komt tennissen of padellen terwijl hij of zij (nog) geen lid is van TPV De Dassenburcht, kost dit € 5,00 per uur. In geval van een kortere of langere reserveringsduur dan een uur (gebaseerd op de boekingsinstellingen in het baanreserveringssysteem) wordt het bedrag automatisch dienovereenkomstig aangepast.
 • Je betaalt de verschuldigde introducékosten direct bij het maken van de baanreservering (zie dit Support-artikel voor meer informatie).
 • Als je met één of meerdere introducés een baan hebt gereserveerd en de verschuldigde introducékosten hebt afgedragen, maar – om wat voor reden dan ook – besluit om toch niet te gaan spelen, dan kun je je baanreservering tot 30 minuten vóór de starttijd annuleren via de ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht. De betaalde introducékosten worden dan automatisch teruggeboekt naar je bankrekening (met aftrek van de transactiekosten en alleen als er op dat moment voldoende saldo op het Mollie-account van de vereniging staat; is dat laatste niet het geval, dan duurt het wat langer). Annuleer je je boeking korter voor aanvang van je baanreservering, dan kunnen de introducékosten helaas niet meer worden teruggeboekt.
 • Ga je als lid padellen met introducés en wil je een of meer padelrackets van de club huren, volg dan de procedure zoals hier beschreven. Vraag huurrackets minstens 24 uur van tevoren aan via het daartoe bestemde e-mailadres.
 • Bevestig je baanreservering op het afhangbord in het clubgebouw voordat je gaat spelen. Vergeet je je baanreservering te bevestigen of ben je te laat, dan wordt deze automatisch geannuleerd en verwijderd uit het baanreserveringssysteem, en heb je geen recht om op de baan te staan.
 • Veeg na het spelen altijd de baan, ongeacht of je gaat tennissen of padellen, en zorg dat de baanverlichting nooit onnodig blijft branden.

Aanvulling

 • Het is niet toegestaan om de introducéregeling te omzeilen door bewust en opzettelijk een bestaand lid in plaats van een introducé op je boeking te zetten. Dit leidt tot allerlei ongewenste neveneffecten en is daarom uitdrukkelijk verboden!
 • Het kan echter voorkomen dat je te goeder trouw een baan hebt geboekt met een of meerdere andere leden, er iemand afzegt en je last-minute een niet-lid als invaller laat meespelen. Betaal in dat geval a.u.b. de verschuldigde introducékosten via deze betaallink (plink/Mollie). 
 • Deze introducéregeling geldt vanaf 1 januari 2022. We rekenen erop dat leden deze regeling te goeder trouw naleven. Toch zal het bestuur toezicht houden op de baanreserveringen met introducés via het zogenoemde gastrapport van het baanreserveringssysteem en behouden we ons het recht voor om de introducéregeling na evaluatie aan te passen.

Bestuur TPV De Dassenburcht