Introducéregeling

Het is leden toegestaan om met een of meer introducés te gaan tennissen of padellen, op voorwaarde dat ons introducébeleid wordt nageleefd. Het bestuur voert voor seizoen 2020 de onderstaande introducéregeling in en behoudt zich het recht voor om deze regeling na evaluatie aan te passen.

 

Introducébeleid

1. Het bestuur stelt elk lid in de gelegenheid om gratis een introducé uit te nodigen om samen met hem of haar te komen tennissen of padellen op ons park.

2. Elk lid kan meerdere introducés één keer gratis laten tennissen of padellen op ons park.

3. Een introducé kan slechts één keer gebruik maken van dit aanbod; bij elke volgende keer dat deze persoon komt tennissen of padellen terwijl hij of zij geen lid is van de vereniging, dient een bedrag van € 5,00 te worden betaald aan de vereniging.

4. Wil je als lid een of meer introducés meenemen, dan doe je het volgende:

A) Reserveer een baan.
Dat kan op het digitale afhangbord in het clubgebouw, via ‘Mijn TPV De Dassenburcht’ of via de KNLTB ClubApp versie 2.0 en hoger. Geef bij het reserveren van de baan de naam en het e-mailadres van de introducé op; voer hier a.u.b. geen fictieve gegevens in!

B) Meld dat je met een of meer introducés gaat spelen.

Stuur minstens 24 uur voordat je met je introducé(s) gaat tennissen/padellen een mailtje naar [email protected] en vermeld daarbij de datum waarop je met de introducé(s) gaat spelen én naam en e-mailadres van je introducé(s).

5. Als er niet aan deze twee voorwaarden wordt voldaan, of als een lid voor de tweede keer of vaker met dezelfde introducé gaat spelen, dient de introducé (dan wel het lid dat de introducé uitnodigt) per keer een bedrag van € 5,00 te betalen aan de vereniging.

6. Introducékosten betalen kan op twee manieren:

A) Maak het verschuldigde bedrag over naar IBAN NL62 RABO 0319417514 ten name van TPV De Dassenburcht onder vermelding van "introducekosten".

OF

B) Gebruik deze ClubCollect-betaallink of scan de onderstaande QR-code met je smartphone om te betalen via iDeal.

Het bedrag van € 5 staat standaard al ingevuld.

Ga je met meer dan één introducé spelen?

Pas dan a.u.b. het bedrag aan:

2 introducés = € 10

3 introducés = € 15

 

7. Bevestig je baanreservering op het afhangbord voordat je gaat spelen. Doe je dat niet of te laat, dan wordt deze automatisch door het systeem geannuleerd en kun je van de baan worden gezet.