Padeltoss

Wat houdt de padeltoss in?

De padeltoss is een activiteit waarbij de deelnemers in verschillende koppelsamenstellingen tegen elkaar spelen. De padeltoss is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, ongeacht hun padelniveau of -ervaring. We streven naar maximaal 12 deelnemers in de zomer en maximaal 8 deelnemers in de winter, zodat deelnemers niet lang naast de baan hoeven te wachten.

De padeltoss wordt gecoördineerd door een vrijwilliger, die eventueel zelf ook meespeelt. De aanwezige coördinator maakt een verdeling per baan, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Bij 4 spelers per baan kan een partijtje worden gespeeld. Bij 5 spelers per baan wordt na elke game een plek doorgedraaid. Na 30 tot 45 minuten, of na een x-aantal games, wordt er gewisseld in de samenstelling van de groepjes.

 

Doel van de padeltoss

Het doel van de padeltoss is vooral om leden en geïnteresseerden kennis te laten maken met de sport én met andere padelspelers, zodat ze eventueel ook buiten de padeltoss om eens met elkaar kunnen afspreken om samen te gaan padellen. Voor de leden die nog geen ervaring hebben opgedaan met padel, kom het vooral eens uitproberen!

 

Planning padeltoss

In verband met de drukke baanbezetting op doordeweekse avonden vindt de padeltoss voorlopig alleen op zaterdag plaats. Zo ziet de actuele planning eruit:

DATUM/TIJD DOELGROEP COÖRDINATOR
Zaterdag 3 juni 11:30-13:00 uur Gemengd Marcel Moors
Zaterdag 10 juni 11:30-13:00 uur Gemengd Ingrid Philippen
Zaterdag 17 juni 09:00-10:30 uur Gemengd Ingrid Philippen
Zaterdag 24 juni 16:00-17:30 uur Gemengd Marcel Moors
Zaterdag 1  juli 11:30-13:00 uur Gemengd Rob Laumen
Zaterdag 8 juli Geen toss i.v.m. toernooi

Het al dan niet doorgaan van een geplande padeltoss op de vermelde datums is onder voorbehoud van het aantal aangemelde deelnemers en de weersvoorspelling.

 

Introducés (niet-leden)

Het staat iedereen vrij om een of meer introducés mee te nemen naar de padeltoss, mits hun namen vooraf bij de aanmelding wordt doorgegeven. Introducés kunnen gratis gebruik maken van een racket van de vereniging.

Voor introducés is meedoen met de padeltoss de eerste keer gratis. Wil een introducé daarna vaker meedoen terwijl hij of zij (nog) geen lid is, dan kost het € 5,00 per keer. Introducékosten kunnen worden betaald via deze betaallink (plink/Mollie - koppeling met iDeal).

 

Meedoen?

Je kunt je wekelijks opnieuw aanmelden door te mailen naar [email protected] met vermelding van de datum waarop je wil meedoen en de naam van eventuele introducés of andere leden die ook willen meedoen. Meld je a.u.b. uiterlijk 24 uur voor aanvang van de padeltoss aan.

Mochten er voor een geplande padeltoss te weinig aangemelde deelnemers zijn of de weersvoorspelling te slecht zijn, dan gaat deze niet door. In dat geval zullen de aangemelde deelnemers hierover worden geïnformeerd.

 

Opmerkingen?

We willen alle leden van TPV De Dassenburcht de kans geven om deel te nemen aan de padeltoss. Mocht je tips, op- of aanmerkingen hebben met betrekking tot de padeltoss, dan kun je ook dit doorgeven via [email protected].