Padeltoss

Wat houdt de padeltoss in?

De padeltoss is een activiteit waarbij de deelnemers in verschillende koppelsamenstellingen tegen elkaar spelen. De padeltoss is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, ongeacht hun padelniveau of -ervaring. We streven naar maximaal 12 deelnemers in de zomer en maximaal 8 deelnemers in de winter, zodat deelnemers niet lang naast de baan hoeven te wachten.

De padeltoss wordt gecoördineerd door een vrijwilliger, die eventueel zelf ook meespeelt. De aanwezige coördinator maakt een verdeling per baan, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Bij 4 spelers per baan kan een partijtje worden gespeeld. Bij 5 spelers per baan wordt na elke game een plek doorgedraaid. Na 30 tot 45 minuten wordt er gewisseld in de samenstelling van de groepjes.

 

Doel van de padeltoss

Het doel van de padeltoss is vooral om leden en geïnteresseerden kennis te laten maken met de sport én met andere padelspelers, zodat ze eventueel ook buiten de padeltoss om eens met elkaar kunnen afspreken om samen te gaan padellen.

Voor de leden die nog geen ervaring hebben opgedaan met padel, kom het vooral eens uitproberen! Er zijn padelrackets van de club beschikbaar die je gratis kunt lenen.

 

Planning padeltoss

In verband met de drukke baanbezetting op doordeweekse avonden vindt de padeltoss voorlopig alleen op zaterdag plaats. Zo ziet de planning eruit:

DATUM/TIJD DOELGROEP COORDINATOR
Zaterdag 7 januari GEEN PADELTOSS I.V.M. COMPETITIE
Zaterdag 14 januari 11:30-13:00 uur Gemengd Marcel Moors
Zaterdag 21 januari GEEN PADELTOSS I.V.M. WINTERWEER Gemengd
Zaterdag 28 januari 11:30-13:00 uur Gemengd Marcel Moors
Zaterdag 4 februari GEEN PADELTOSS I.V.M. COMPETITIE
Zaterdag 11 februari 11:30-13:00 uur Gemengd Lonneke Schreurs
Zaterdag 18 februari 11:30-13:00 uur Gemengd Rob Laumen
Zaterdag 25 februari 11:30-13:00 uur Gemengd ?

Het al dan niet doorgaan van een geplande padeltoss is onder voorbehoud van het aantal aangemelde deelnemers en de weersvoorspelling.

 

Introducés (niet-leden)

Het staat iedereen vrij om een of meer introducés mee te nemen naar de padeltoss, mits hun namen vooraf bij de aanmelding wordt doorgegeven. Introducés kunnen gratis gebruik maken van een racket van de vereniging.

Voor introducés is meedoen met de padeltoss de eerste keer gratis. Wil een introducé daarna vaker meedoen terwijl hij of zij (nog) geen lid is, dan kost het € 5,00 per keer. Introducékosten kunnen worden betaald via deze betaallink (plink/Mollie - koppeling met iDeal).

 

Meedoen?

Je kunt je wekelijks opnieuw aanmelden door te mailen naar [email protected] met vermelding van de datum waarop je wil meedoen en de naam van eventuele introducés of andere leden die ook willen meedoen. Meld je a.u.b. uiterlijk 24 uur voor aanvang van de padeltoss aan.

Mochten er voor een geplande padeltoss te weinig aangemelde deelnemers zijn of de weersvoorspelling te slecht zijn, dan gaat deze niet door. In dat geval zullen de aangemelde deelnemers hierover worden geïnformeerd.

 

Opmerkingen?

We willen alle leden van TPV De Dassenburcht de kans geven om deel te nemen aan de padeltoss. Mocht je tips, op- of aanmerkingen hebben met betrekking tot de padeltoss, dan kun je ook dit doorgeven via [email protected].