Padeltoss

– corona-update: in verband met de actuele coronamaatregelen mogen we momenteel geen padeltoss organiseren –

Nadat we in juli een aantal keer succesvol hadden proefgedraaid, heeft de padelcommissie besloten om de woensdagavond uit te roepen tot vaste tossavond. In principe wordt er gespeeld van 19:00 tot 21:00 uur. Daarna kan eventueel nog worden doorgespeeld als de baan vrij is.

Wat houdt de tossavond in?

De tossavond is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, ongeacht hun padelniveau of -ervaring.

We streven naar maximaal 15 deelnemers. De aanwezige coördinator van de tossavond deelt dan 2 of 3 groepjes in, al naargelang het aantal deelnemers. Er spelen steeds 2 groepjes van 5 spelers op 2 banen (op elke baan 1 speler doorschuiven na elke game); 1 groep van 5 spelers heeft dan even pauze. Wanneer elk van de 5 spelers van het groepje een game heeft geserveerd, komt de groep die pauze had op de baan. Zo kunnen we snel doorwisselen en veel spelen.

In principe hebben we als regel gesteld dat deelnemers aan de tossavond padel niet vooraf aansluitend op de tossavond een padelbaan om 21:00 uur mogen reserveren. Heb je deelgenomen aan de tossavond en ligt er daarna een baan vrij, dan mag deze natuurlijk wel door deelnemers van de tossavond gebruikt worden om door te spelen.

Doel van de tossavond

Het doel van de tossavond is om enerzijds wekelijks een vast speelmoment te creëren en anderzijds om mensen kennis te laten maken met de sport én met andere padelspelers, zodat ze eventueel ook buiten de tossavonden om eens met elkaar kunnen afspreken om samen te gaan padellen.

Voor de leden die nog geen ervaring hebben opgedaan met padel, kom het vooral eens uitproberen! Er zijn padelrackets beschikbaar die je gratis kunt lenen.

Meedoen?

Je kunt je wekelijks opnieuw aanmelden via [email protected] of de groepsapp.

Introducés

Het staat iedereen vrij om een of meer introducés mee te nemen naar de padeltossavond, mits dit vooraf bij de aanmelding wordt doorgegeven. Introducés kunnen gratis gebruik maken van een racket van de vereniging.

Voor introducés is meedoen met de tossavond de eerste keer gratis. Wil een introducé daarna vaker meedoen terwijl hij of zij (nog) geen lid is, dan kost het € 5,00 per keer. Hoe je de introducékosten kunt betalen, lees je hier.

Opmerkingen?

We willen alle leden van TPV De Dassenburcht de kans geven om deel te nemen aan de tossavond. Mocht je tips, op- of aanmerkingen hebben met betrekking tot de tossavond, dan kun je dit doorgeven via [email protected] of via een persoonlijk WhatsApp-bericht of telefonisch kenbaar maken bij Bjorn Boumans op 06-53 78 36 84.