Padeltoss

Wat houdt de padeltoss in?

De padeltoss is een activiteit waarbij de deelnemers in verschillende koppelsamenstellingen tegen elkaar spelen. De padeltoss is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. De padeltoss wordt gecoördineerd door een vrijwilliger, die zelf ook meespeelt. 

 

Doel van de padeltoss

Het doel van de padeltoss is vooral om leden en geïnteresseerden die nog geen lid zijn kennis te laten maken met de padelsport én met andere padelspelers, zodat ze eventueel ook buiten de padeltoss om eens met elkaar kunnen afspreken om samen te gaan padellen.

 

Planning padeltoss

Vanwege de voorjaarscompetie zal de padeltoss in de maanden april en mei 2024 opschuiven naar een ander moment dan de gebruikelijkje tijd van 10:30-12:00 uur. Zie de planning hieronder.

DATUM/TIJD DOELGROEP BANEN COÖRDINATOR
Zaterdag 4 mei
Zaterdag 11 mei 13:30-15:00 uur Gemengd 4 Marcel Moors
Zaterdag 18 mei 15:00-16:30 uur Gemengd 4 Marcel Moors
Zaterdag 25 mei 10:30-12:00 uur Gemengd 4 Rob Laumen

Zaterdag 4 mei is er geen padeltoss vanwege het Bevrijdingsdag Dauwtrap Tennis & Padel mix-toernooi op 5 mei (08:00-12:00 uur).

 

Aan- of afmelden

Sinds 2024 verloopt het aan- en afmelden voor de wekelijkse padeltoss via de speciaal daarvoor bedoelde WhatsApp-groep ‘Padeltoss deelnemers Dassenburcht’. Wil je ook aan die groepsapp worden toegevoegd? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je naam en nummer (alleen bedoeld voor leden).

Voor de padeltoss wordt wekelijks een peiling (poll) aangemaakt in de WhatsApp-groep. Daarbij wordt aangegeven hoeveel banen er dan beschikbaar zijn en hoeveel deelnemers zich kunnen aanmelden. Selecteer de optie ‘Ik doe mee’ om je aan te melden. Wil je zien wie zich allemaal heeft opgegeven, selecteer dan ‘Stemmen bekijken’ om te voorkomen dat je je eigen vinkje weghaalt en je daardoor mogelijk buiten de boot valt.

Je kunt je uitsluitend via de poll voor de eerstvolgende datum opgeven. Meld je na het openzetten van de poll a.u.b. snel aan, want als het aantal beschikbare plekken eenmaal is ingevuld, zit de toss vol (tenzij zich nog deelnemers afmelden). 

Als je je hebt aangemeld voor de toss, maar – om wat voor reden dan ook – toch niet kunt meedoen, meld je dan af door je vinkje weg te halen bij de peiling. Personen die zich later dan jou hadden aangemeld, schuiven dan automatisch een plekje door.

Op vrijdagmiddag stellen we de deelnemerslijst vast en delen we de startopstelling voor de  eerste ronde van de toss. Mocht je je na het plaatsen van de startopstelling nog willen afmelden, haal dan niet alleen je vinkje bij de peiling weg, maar zet dan ook even een berichtje in de groepsapp om dit te melden zodat zo nodig een vervanger kan worden benaderd.

 

Introducés (niet-leden)

Personen die (nog) geen lid zijn, maar toch willen meedoen met de padeltoss, kunnen zich vooraf aanmelden via [email protected]. Voor introducés is meedoen met de padeltoss de eerste keer gratis. Wil je als introducé daarna vaker meedoen, dan dien je introducékosten (€ 5) te betalen voor elke padeltoss die je meespeelt. Introducékosten kunnen worden betaald via deze betaallink.

Per toss zijn er maximaal 2 introducés welkom. Een eigen racket wordt aanbevolen, maar een leenracket van de club wordt op verzoek beschikbaar gesteld.

Regelmatig als introducé meespelen bij de padeltoss is niet bedoeld als alternatief voor een lidmaatschap. Daarom stellen we een limiet van maximaal 5x meespelen als introducé bij de toss. Bevalt het je bij onze vereniging en zou je vaker willen meedoen met de padeltoss, vraag dan a.u.b. een lidmaatschap aan.