Lid worden

Tennissen? Prima!  /  Padel? Hartstikke leuk!  /  Beide?  Ja, dat mag ook!
Dus: 1 vereniging, 1 lidmaatschap, 2 sporten! En je hoeft géén bardiensten te draaien.
Mooier kunnen we het niet maken...

Als lid van TPV De Dassenburcht kun je gebruik maken van al onze tennis- en padelfaciliteiten. Padel kan in principe het hele jaar door worden gespeeld en tennis vanaf de seizoensopening rond 1 april tot de eerste nachtvorstperiode in het najaar.

Ons inschrijfformulier vind je hier. Maar neem voordat je het formulier invult a.u.b. eerst de onderstaande informatie goed door:

Overweeg je lid te worden bij TPV De Dassenburcht, maar heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Opzegging van je lidmaatschap

Ons verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Volgens ons huishoudelijk reglement moet een opzegging voor het volgende verenigingsjaar in principe voor 30 november van het huidige verenigingsjaar aan de ledenadministratie worden doorgegeven.

In de praktijk worden alle opzeggingen voor het nieuwe verenigingsjaar ook in de maanden december en januari nog zonder kosten voor de opzegger verwerkt. Aangezien de lidmaatschappen eind januari aan de KNLTB worden doorgegeven, zijn de kosten voor opzegging in de maand februari 20 euro per lid. Vanaf 1 maart is opzegging voor het huidige verenigingsjaar helaas niet meer mogelijk en ben je het volledige contributiebedrag verschuldigd! Je kunt wel alvast opzeggen voor het volgende verenigingsjaar.