Lid worden

Tennissen? Prima!
Padel? Hartstikke leuk!
Beide?  Ja, dat mag ook!

Gaat je interesse alleen of vooral uit naar padel? Hou er dan a.u.b. wel rekening mee dat padel momenteel erg populair is en we momenteel slechts 2 padelbanen hebben. Dat betekent dat de padelbanen op doordeweekse avonden erg druk bezet zijn, zeker als er ook nog lessen worden gegeven en competities plaatsvinden. We hopen in januari 2024 over 4 padelbanen te kunnen beschikken. 

Als regulier lid van TPV De Dassenburcht kun je gebruik maken van al onze tennis- en padelfaciliteiten. Padel kan in principe het hele jaar door worden gespeeld en tennis vanaf de seizoensopening rond 1 april tot de eerste nachtvorstperiode in het najaar.

Dus: 1 vereniging, 1 lidmaatschap, 2 sporten! En als lid hoef je géén bardiensten te draaien. Mooier kunnen we het niet maken...

Aanmelden als lid

Ons inschrijfformulier vind je hier. Neem voordat je het formulier invult a.u.b. eerst de onderstaande informatie goed door:

Overweeg je lid te worden bij TPV De Dassenburcht, maar heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Opzegging van je lidmaatschap

Ons verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Volgens ons huishoudelijk reglement moet een opzegging voor het volgende verenigingsjaar in principe voor 30 november van het huidige verenigingsjaar aan de ledenadministratie worden doorgegeven.

In de praktijk worden alle opzeggingen voor het nieuwe verenigingsjaar ook in de maanden december en januari nog zonder kosten voor de opzegger verwerkt. Aangezien de lidmaatschappen  elk jaar voor het einde van januari aan de KNLTB worden doorgegeven, bedragen de kosten voor opzegging op of na 1 februari 20 euro per lid. Die kosten zijn dan al door de vereniging aan de bond afgedragen en worden daarom aan het te laat opzeggende lid doorberekend.

Vanaf 1 maart is opzegging van het reguliere lidmaatschap voor het huidige verenigingsjaar helaas niet meer mogelijk en ben je het volledige contributiebedrag verschuldigd! Je kunt wel alvast je opzegging laten inplannen voor het volgende verenigingsjaar.