KNLTB-ledenpas

De KNLTB-ledenpas is het bewijs dat je bondslid bent bij TPV De Dassenburcht. Dit fysieke pasje  met magneetstrip heb je nodig om een baan te reserveren op het afhangbord of om een op afstand (d.w.z. via de ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht) gemaakte baanreservering te bevestigen op het afhangbord voordat je gaat spelen (verplicht!). Ook kun je met dit pasje de buitendeur naar de gang met het afhangbord, de bedieningsconsole voor de baanverlichting en de kleedkamers openen vanaf het terras. Zorg er dus altijd voor dat je je pasje bij je hebt wanneer je gaat spelen!

Hoe krijg je je KNLTB-ledenpas?

Nieuwe leden krijgen standaard een reguliere KNLTB-ledenpas na aanmelding als lid bij de vereniging. Zij ontvangen hun ledenpas normaliter persoonlijk van de ledenadministrateur, of de ledenadministrateur laat het lid weten dat de ledenpas in de kantine ligt, waar het lid deze vervolgens kan ophalen. Neem bij twijfel of vragen altijd contact op met de ledenadministrateur.

Ledenpas kwijt?

Ben je je KNLTB-ledenpas kwijt, neem dan contact op met [email protected] en vraag de ledenadministrateur om een reguliere KNLTB-ledenpas of een noodpas voor je aan te vragen bij de bond. Doe dat a.u.b. nadat je hebt bepaald welk type pasje je wenst en de bijhorende kosten hebt betaald.

 

Wat is het verschil tussen een reguliere ledenpas en een noodpas?

Een reguliere ledenpas kost € 2,50 en wordt door de KNLTB naar het adres van de ledenadministrateur verzonden. De levertijd is 1 tot 2 weken.

Een noodpas kost € 5,00 en wordt door de KNLTB naar het adres van het lid (zoals vermeld in de ledenadministratie van de vereniging) verzonden. De levertijd is 1 tot 4 dagen.

 

Kosten voor een nieuwe pas betalen

Een reguliere KNLTB-ledenpas kun je betalen via deze Mollie-link.

Een noodpas kun je betalen via deze Mollie-link.

 

Van fysieke ledenpas naar digitale ledenpas

De fysieke KNLTB-ledenpas met magneetstrip gaat verdwijnen: 2023 is het laatste jaar waarin je nog een fysieke ledenpas kunt aanvragen en gebruiken. Vanaf 2024 levert de KNLTB geen fysieke ledenpassen meer. De opvolger, de digitale ledenpas en bijbehorende QR-code, vind je nu al in de KNLTB ClubApp op het tabblad ‘Meer’. 

Nadere informatie over de overgang van fysieke ledenpas naar digitale ledenpas en wat dit in de praktijk voor onze vereniging gaat betekenen, zullen we te zijner tijd publiceren.