KNLTB-ledenpas

De KNLTB-ledenpas is het bewijs dat je bondslid bent bij TPV De Dassenburcht. De ledenpas heb je nodig om baanreserveringen te bevestigen op het digitale afhangbord voordat je gaat spelen (verplicht).

 

Van jaarlijkse ledenpas naar meerjaren-ledenpas

Vroeger leverde de KNLTB elk jaar in februari nieuwe ledenpassen voor alle leden van de vereniging. Met ingang van 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren-ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheidsduur van twee jaar.

Dat betekent dat personen die in 2019 een KNLTB-ledenpas van TPV De Dassenburcht hebben ontvangen, in 2020 niet automatisch een nieuw exemplaar zullen ontvangen. Na 2020 zal de KNLTB evalueren of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Omdat de KNLTB-ledenpas nu voor meerdere jaren geldig is, staan het jaartal en de speelsterkte niet meer op de pas vermeld. Daarom geldt vanaf 2019 het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie voor het spelen van toernooien en competitie.

 

Je foto op de ledenpas vernieuwen

Leden kunnen zelf de pasfoto op hun ledenpas vernieuwen door hun foto in de ClubApp of ‘Mijn TPV De Dassenburcht’ aan te passen. Zo sturen ze een goedkeuringsverzoek naar de ledenadministrateur. Een derde optie is het opsturen van de nieuwe foto naar [email protected].

Houd er wel rekening mee dat de KNLTB strikte normen hanteert ten aanzien van de foto op de ledenpas (aan welke eisen de foto moet voldoen, lees je op de pagina ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht) en dat de print-runs van de ledenpassen met ingang van 2019 dus niet meer elk jaar plaatsvinden.

Wil je tussentijds een geactualiseerde ledenpas met je nieuwe foto aanvragen, dan kun je een verzoek sturen naar de ledenadministrateur. Aan de levering van de nieuwe ledenpas zijn dan wel kosten verbonden (zie hieronder).

 

Een nieuwe ledenpas aanvragen

Ledenpas verloren, kwijt of gestolen? Of heb je je foto op de ledenpas gewijzigd en wil je een ledenpas met je nieuwe foto aanvragen? De ledenadministrateur kan je helpen.

  1. Maak € 2,50 over naar IBAN NL62 RABO 0319 4175 14 ten name van TPV De Dassenburcht onder vermelding van "ledenpas" en je naam.
  2. Stuur nadat je hebt betaald een mailtje naar [email protected] met het verzoek om een nieuwe ledenpas aan te vragen voor je. En geef a.u.b. ook de reden van je verzoek aan, want als je een nieuwe foto hebt toegevoegd, moet die mogelijk eerst nog worden goedgekeurd.

Je krijgt bericht van de ledenadministrateur wanneer je nieuwe pasje binnen is. Houd er rekening mee dat de levering van de ledenpas een of twee weken kan duren.