Maak Kennis met Tennis en Padel

Welkom op de jeugdpagina van TPV De Dassenburcht!

Hopelijk betekent je bezoekje aan deze website dat je interesse hebt in tennis en/of padel. En groot gelijk heb je. Tennis en padel zijn fantastische sporten om te beoefenen. Veel bewegen, balgevoel, spelinzicht, wedstrijdjes, alles wat sporten leuk maakt.

En dan zit je bij TPV De Dassenburcht goed! Wij hebben 8 gravelbanen om te tennissen en daarnaast 2 padelbanen. Als lid van onze vereniging kun je hier onbeperkt gebruik van maken. En uiteraard prima faciliteiten zoals een mooie kantine, fijn terras, kleedkamers, klein tennisveldje en een tennismuurtje.

Wat kunnen wij jou als TPV De Dassenburcht bieden?

Momenteel hebben wij ongeveer 80 jeugdleden, van 6 t/m 17 jaar. We organiseren diverse leuke activiteiten zoals de seizoensopeningsactiviteit, het Oud/jong-toernooi, het Pannekoekentoernooi, de Clubdag voor de jeugd en ons eigen Open Juniorentoernooi. Al onze activiteiten staan in het teken van tennis én padel.

Daarnaast spelen onze jeugdleden een voorjaars- en najaarscompetitie waar je samen met je teamgenoten namens TPV De Dassenburcht de strijd aangaat met andere tennisverenigingen. Super gezellig en spannend. 

Uiteraard beschikken wij over uitstekende, gediplomeerde trainers voor zowel tennis (Arnold en Edgar) en padel (Bjorn). Zij zorgen er met veel enthousiasme voor dat jij samen met je leeftijdsgenoten tijdens de lessen de juiste techniek krijgt aangeleerd en nog meer plezier krijgt in het spelletje.

Je kunt een 5-tal proeflessen tennis of padel tegen gereduceerd tarief nemen om te ontdekken of tennis/padel bij jou past. De trainers zorgen voor rackets. Neem contact op met een van de trainers en informeer naar de mogelijkheden.

Kijk ook eens onder het kopje Tenniskids. Daar lees je hoe tennis is opgebouwd zodat alle leeftijden en niveaus op een leuke wijze zich tennis eigen kunnen maken.

Wat verwachten wij van jou?

Enthousiasme! Tennis of padel is veel meer dan alleen les. Het zijn technische sporten, waarvoor je de basis leert tijdens de les. Maar alleen door veel te tennissen of padellen naast de lessen ga je snel vooruit en wordt het spelletje nóg leuker.

We vinden het belangrijk dat ieder lid zichzelf kan zijn en zich thuis voelt bij onze vereniging. Het wordt ook jouw club, een vereniging maken we samen!

Daarnaast hechten wij veel waarde aan sportiviteit, Fair Play, zowel op als buiten de tennis-/padelbaan.

Kosten voor lidmaatschap en training/lessen

Als je les wilt nemen, moet je lid worden van de vereniging. De kosten voor een regulier lidmaatschap vind je op de pagina Contributie. Dit tarief varieert afhankelijk van de leeftijd tussen de 40 en 60 euro per jaar en is inclusief het KNLTB-lidmaatschap, het vrijspelen, deelname aan de competitie én deelname aan de clubactiviteiten.

Let op: aan- en afmelden voor het lidmaatschap verloopt altijd via de ledenadministratie, nooit via de trainer of de jeugdcommissie! Hoe je je aanmeldt als lid, lees je hier. Onze regels omtrent beëindiging van het lidmaatschap vind je hier. Hou er rekening mee dat je nog in het huidige jaar moet opzeggen als je volgend jaar geen lid meer wilt zijn, anders loopt je lidmaatschap gewoon door en zijn er kosten aan je opzegging verbonden!

De kosten voor de lessen komen bovenop de lidmaatschapskosten en betaal je aan de trainer. Je kunt deelnemen aan zowel zomer- als wintertraining. Neem voor de huidige lestarieven a.u.b. rechtstreeks contact op met de trainer.

Vragen?

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via e-mail [email protected] of telefonisch 06-12 79 05 64.

Hopelijk zien we je snel bij TPV de Dassenburcht!

Met sportieve groet,

Raymond Scheffers
Jeugdcommissie TPV de Dassenburcht