Kantine

 
 
Kantinebeheerders Frank Luijten, Wim Boreas en Mark Blom (van links naar rechts) heten jullie van harte welkom! Sinds 2022 werkt ook Alain Latour mee als vierde barman.
 

Openingstijden

Tijdens het buitentennisseizoen (van begin april tot het slotfeest – meestal eind oktober of begin november) is de kantine als volgt geopend:
 
DAG TIJD
Maandag Vanaf 18:30u
Dinsdag Van 11:00u tot 13:00u en vanaf 18:30u
Woensdag Van 11:00u tot 13:00u en vanaf 18:30u
Donderdag Vanaf 18:30u
Vrijdag* Van 11:00u tot 13:00u en vanaf 18:30u
Zaterdag* Vanaf 11:00u
Zondag* Vanaf 11:00u
 
* Tijdens de schoolvakantie in de zomer is de kantine op vrijdag, zaterdag en zondag gesloten. Daarna is de kantine weer dagelijks geopend.
 
Op feestdagen zoals Koningsdag is de kantine eveneens gesloten.
 
Na het buitentennisseizoen – dus na het slotfeest of na het einde van de najaarscompetitie, al naargelang wat later is – gaat de kantine dicht tot de start van het volgende buitentennisseizoen (rond 1 april).

 

Betalen

In de kantine is geen pinapparaat aanwezig. Consumpties kunnen contant of via een in de kantine verkrijgbare consumptiekaart worden afgerekend. Heb je geen contant geld of consumptiekaart bij je, dan kun je ook een QR-code scannen met de Camera-app van je smartphone om het geld via je bank-app over te maken naar de bankrekening van het barbeheer (VOF de Dassenburcht).

 

Tennisballen

In de kantine kunnen blikken tennisballen worden aangeschaft. Vraag ernaar bij de barman van dienst.

 

Groepen

Mochten er groepen van meer dan 20 personen buiten de genoemde openingstijden willen komen, dan kunnen ze een verzoek doen om de kantine te openen via telefoonnummer 06-10746118 (Frank).

 

Alcohol

In de kantine wordt geen alcohol geschonken aan minderjarigen. Zie voor meer info het Bestuursreglement alcoholverstrekking (PDF in Dropbox).