De trainer stelt zich voor: Arnold Santegoeds

Het seizoen van de gemalen bakstenen komt er weer aan en met de fusie zijn er een hoop nieuwe gezichten bij gekomen die mij nog niet kennen. En daarom tijd om mij aan ook aan hen voor te stellen.

Ik ben Arnold Santegoeds en ben uit het bouwjaar 1960. Mijn tennisopleiding heb ik gevolgd aan het CIOS in Sittard van 1978 tot 1981.

Na mijn diensttijd begon ik bij TC Oirsbeek in 1983 als speler en trainer. Later was ik trainer bij TC Bunde, LTC Brunssum, ATIVU, TC Oirsbeek en als laatste bij TC Hulsberg. En nu dus bij TPV de Dassenburcht.

Ik ga hier aan mijn 7e seizoen beginnen en daar heb ik veel zin in. Het ledental is goed gestegen en ik heb de afgelopen zes jaar veel leuke mensen ontmoet.  

Ik ben dit jaar al 25 jaar samen met Paulien, met wie ik ook af en toe een balletje kan slaan. Mijn sportieve hobby’s naast het tennis zijn mountainbiken en de racefiets. Ieder jaar probeer ik deel te nemen aan een aantal georganiseerde toertochten.

Dieren heb ik ook: veel vogeltjes in mijn tuin, salamandertjes in mijn vijver en een hele lieve Drentsche Patrijs hond genaamd Zina.  

Graag tot ziens op de tennisbaan!

Arnold Santegoeds

Contactgegevens Arnold Santegoeds:

E-mail: [email protected]

Mobiel: 06-81220033