Baanhuur door niet-leden

De onderstaande procedure dient te worden gevolgd wanneer 2 of 4 personen die geen lid zijn bij TPV De Dassenburcht samen een tennis- of padelbaan zouden willen huren zonder dat er 1 of meer leden van TPV De Dassenburcht meespelen (m.a.w. als de introducéregeling niet van toepassing is).

Stap 1: Reserveringsmoment kiezen

Ga na of er op de gewenste datum/tijd een baan vrij is (zie de pagina Baanbezetting).

Stap 2: Baanreservering aanvragen

Stuur minimaal 48 uur voor aanvang van de baanreservering een verzoek naar [email protected] om op de gewenste datum/tijd een of meer (tennis-/padel)banen te reserveren. Geef aan hoeveel banen je wilt huren en hoelang. De huurtijd bedraagt standaard 1 uur. Een van de afhangbordbeheerders zet de boeking in het systeem.

Stap 3a: Huurkosten berekenen

De baanhuur bedraagt € 20 per uur per baan. Wil je meer dan één uur spelen of meer dan één baan gebruiken, dan kan dat in principe ook, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Wil je gaan padellen en heeft een of meerdere personen van jullie groepje geen eigen padelracket, dan betaal je € 2,50 per racket extra voor materiaalhuur.

Padelrackets van de vereniging kun je huren tijdens openingstijden van de kantine. Let er in dat geval dus op dat je een datum/tijd reserveert waarop de kantine open is.

Heb je eigen padelrackets en hoef je geen padelrackets te huren, dan betaal je uiteraard alleen baanhuur en geen materiaalhuur.

Stap 3b: Huurkosten betalen

Betaal minimaal 48 uur voor aanvang van de baanreservering de baanhuur en eventuele materiaalhuur. Je kunt op twee manieren betalen:

Methode 1: Maak het toepasselijke totaalbedrag over naar NL62 RABO 0319 4175 14 ten name van TPV De Dassenburcht onder vermelding van "baanhuur niet-lid".

-of-

Methode 2: Gebruik de onderstaande ClubCollect-betaallink of QR-code om te betalen via iDeal. Vergeet niet om zo nodig het bedrag aan te passen!

Huur: 1 tennis- of padelbaan, 1 uur Huur: materiaal
ClubCollect-betaallink ClubCollect-betaallink

Bedrag: € 20 per uur per baan

(pas a.u.b. het bedrag aan als je meer dan 1 baan wilt huren en/of langer dan 1 uur wilt huren)

Bedrag: € 5 voor 2 padelrackets

(pas a.u.b. het bedrag aan naar € 7,50 resp. € 10 als je 3 of 4 rackets wil huren; het maximale aantal rackets is 8)

 

Stap 4: Betaling bevestigen

Stuur nadat je het toepasselijke huurbedrag hebt betaald a.u.b. nog even een mailtje naar [email protected] om door te geven dat de huur is betaald. Een van de afhangbordbeheerders bevestigt vervolgens je boeking in het systeem om deze definitief te maken.

 

Let op:

Gebruik a.u.b. geschikt schoeisel. Eventuele schade aan de baan/banen die ontstaat door gebruik van ongeschikt schoeisel zal door de vereniging worden verhaald op de gebruiker(s).

Voor tennis zijn tennisschoenen voor gravelbanen (zool met visgraatmotief - zie de afbeelding hieronder) het meest geschikt.

Voor padel bestaan uiteraard schoenen die speciaal voor deze dynamische sport zijn ontwikkeld. Maar als je (nog) geen padelschoenen hebt, dan kun je op de padelbanen ook tennisschoenen voor gravel of kunstgras gebruiken. Tennisschoenen met een hardcourt-zool zijn minder geschikt.

TPV De Dassenburcht is niet aansprakelijk voor eventuele medische kosten die voortvloeien uit lichamelijk letsel als gevolg van het gebruik van verkeerd schoeisel.