Padelbaan reserveren

Leden

Leden zijn verplicht een baan te reserveren voordat ze gaan spelen. Dat kan op drie manieren:

  1. Rechtstreeks op het KNLTB Afhangbord
  2. Via de KNLTB ClubApp
  3. Via Mijn TPV De Dassenburcht

Let op: Heb je een baan op afstand gereserveerd via de ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht, bevestig dan a.u.b. altijd de boeking dan op het KNLTB Afhangbord in het clubgebouw voordat je gaat spelen – ook al is het park verder leeg. Dit hoeft slechts één persoon te doen die op de boeking staat en dat hoeft niet per se degene te zijn die boeking heeft gemaakt. Ben je te laat of vergeet je de baanreservering te bevestigen op het afhangbord, dan wordt deze automatisch uit het systeem verwijderd en heb je geen recht om op de baan te staan. De baan wordt dan weer vrijgegeven door het systeem.

 

Padelbanen kunnen alleen met 4 personen wordt geboekt

In verband met de hoge bezettingsgraad van de padelbanen, met name doordeweeks in de avonduren, heeft het bestuur besloten dat de padelbanen met ingang van 10 mei 2021 alleen nog maar te reserveren zijn met 4 personen.

Mensen die nieuw zijn bij de vereniging en nog weinig of geen andere leden kennen om mee te spelen, willen we een aantal alternatieven aanreiken om toch te kunnen padellen:

  • Wil je gaan spelen, maar kom je 1 of 2 spelers tekort om een boeking te maken, dan kun je een oproepje plaatsen in de WhatsApp-groep voor padelspelers.
  • Je kunt één of meer introducés aan je boeking toevoegen, maar volg dan wel de regels van ons introducébeleid.
  • Meld je aan voor padel-les. Daar leer je ook andere leden kennen, met wie je dan ook eens recreatief kunt gaan spelen.
  • Neem deel aan de padel-ladder. Dit is een interne clubcompetitie waar ook nieuwe leden, ongeacht hun padelniveau, aan kunnen deelnemen. Ook na de startdatum van de ladder kun je je nog aanmelden.
  • Neem deel aan de padeltoss.

 

Bloktijden

Een tweede maatregel die werd genomen om een eerlijker en efficiënter gebruik van de padelbanen te stimuleren, is de instelling van bloktijden, dat wil zeggen vaste reserveringstijdvakken waar niet van kan worden afgeweken:

Overdag Avond
08:00 - 09:00 uur 18:00 - 19:00 uur
09:00 - 10:30 uur 19:00 - 20:00 uur
10:30 - 12:00 uur 20:00 - 21:00 uur
12:00 - 13:30 uur 21:00 - 22:00 uur
13:30 - 15:00 uur 22:00 - 23:00 uur
15:00 - 16:30 uur  
16:30 - 18:00 uur  

De bovenstaande tijdvakken gelden zowel doordeweeks als in het weekend.

 

Langere speelduur overdag

Om enigszins tegemoet te komen aan de wens van veel padelspelers om langer dan 60 minuten te kunnen spelen, is ervoor gekozen om in de daluren een reserveringsduur van 90 minuten mogelijk te maken.

 

Niet-leden

Ook niet-leden kunnen een padelbaan reserveren bij TPV De Dassenburcht via het Meet & Play-platform van de KNLTB. Meer informatie daarover vind je op de pagina Padelbaan huren.