Padeltraining

Ook al is de sport behoorlijk ‘instapvriendelijk’, padel is nieuw voor zo goed als iedereen. Daarom is een kennismaking met een basis aan techniek, tactiek en spelregels absoluut een aanrader bij de start!

TPV De Dassenburcht werkt samen met Event Serve voor het verzorgen van een volledig programma padel-lessen voor junior- en seniorleden van onze vereniging. Lessen zijn in principe mogelijk op elk niveau, zowel overdag als 's avonds.

In de lessen (60 minuten per les) komen allerlei padeltechnieken, tactieken en spelsituaties aan bod om doelgericht en stapsgewijs beter te worden. Uitgangspunt voor de padel-lessen is een groepje van 4-6 personen, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden. Het is mogelijk om je per groep of team op te geven.

Padeltraining

Padel-lessen worden gegeven door onze clubtrainer Bart Mannheims.

Om aan padel-lessen op onze accommodatie deel te nemen, moet je dus lid zijn van TPV De Dassenburcht. Dit betekent dat je twee facturen ontvangt: eentje van de vereniging voor je lidmaatschap én eentje van Event Serve voor de lessen.

Neem je al deel aan lessen, maar heb je je nog niet bij de vereniging aangemeld als lid? Doe dat dan  a.u.b. zo snel mogelijk via het aanmeldformulier voor nieuwe leden (tenzij je al eerder lid bent geweest bij TPV De Dassenburcht: in dat geval volstaat een mailtje naar [email protected]).

Meer weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan de website van Event Serve of neem contact op met [email protected] voor meer informatie.