Padeltraining

Bjorn Boumans (Event Serve) biedt een volledig programma padel-lessen aan voor volwassenen bij TPV de Dassenburcht, op elk niveau en zowel overdag als 's avonds.

In de lessen (60 minuten per les) komen allerlei padeltechnieken, tactieken en spelsituaties aan bod om doelgericht en stapsgewijs beter te worden. Uitgangspunt voor de padel-lessen is een groepje van 4 tot 6 personen, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden. Het is mogelijk om je per groep of team op te geven.

Lespakketten

Leden hebben de keuze uit drie lespakketten:

Try & Fun / Start 2 Padel – 5 lessen: € 60,00
Play & Fun – 10 lessen: € 120,00
Train & Fun – 15 lessen – 6 maanden: € 28,50 per maand (5% korting)
Full padel – 30 lessen – 12 maanden: € 27,50 per maand (10% korting)

Ook niet-leden kunnen lessen nemen bij TPV De Dassenburcht. Zij betalen per les dan nog een bijdrage van € 5,00 baanhuur en eventueel € 2,50 rackethuur, vooraf te betalen in de kantine. In veel gevallen is het aantrekkelijk om direct een lidmaatschap af te sluiten, zodat je ook ‘vrij’ kunt spelen op de banen van TPV De Dassenburcht.

Alle pakketten dienen vooraf betaald te worden. Voor de lespakketten Train & Fun en Full Padel is het ook mogelijk om per maand te betalen via automatische incasso.

De lespakketten voor zomerseizoen 2020 zullen gegeven worden gedurende de periode van 30 maart t/m 2 oktober. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

Privé-/duo-training

Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privé- of duotraining iets voor jou/jullie! Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact op met padeltrainer Bjorn Boumans.

Vragen?

Voor overige vragen over padel-lessen kun je uiteraard ook terecht bij padeltrainer Bjorn Boumans: