Tennistraining

Bij TPV De Dassenburcht is het voor ieder lid, dus zowel voor de beginnende als de gevorderde speler/speelster, mogelijk om tennisles of -training te krijgen. Deze worden aangeboden op elke doordeweekse dag, van maandag tot en met vrijdag dus. In 2023 worden lessen en trainingen gegeven door Arnold Santegoeds en Edgar Simonyan.

 

Voor beginners....

Wanneer je net begint met tennissen, is het absoluut aan te bevelen om les te nemen. Tennis is namelijk technisch best een moeilijke sport. Om blessures te voorkomen en om meer plezier te krijgen in het spel is het belangrijk dat je de techniek van de verschillende slagen goed aanleert. Naast techniek wordt er ook aandacht besteed aan tactische, conditionele en mentale vorming. Daarnaast is de les natuurlijk ook een gelegenheid om clubgenoten te leren kennen met wie je buiten de lessen om ook eens een balletje zou kunnen gaan slaan.

 

En gevorderden!

Ook voor de meer gevorderde spelers die al over een solide basis beschikken, is het goed om te blijven trainen. In de training werk je niet alleen aan je technisch mindere punten, maar ga je ook proberen om je sterke punten te verbeteren tot wapens! Behalve aan techniek wordt er ook veel aandacht besteed aan verschillende spelsituaties in het enkel- en dubbelspel. Je wordt in de training geholpen om een speltype te ontwikkelen dat bij jou past.
 
Naast het beter worden is het ook goed om een vast trainingsmoment in de week te hebben. Tennis blijft immers een kwestie van heel veel oefenen, oefenen, oefenen….
 
 

Interesse in een proefles?

 
Wil je eens een proefles nemen om te kijken of tennis een sport voor jou is? Neem dan a.u.b. rechtstreeks contact op met een van onze trainers. Heb je een proefles gehad bij een van onze trainers en wil je daarna verder gaan met lessen? Meld je dan a.u.b. aan als lid bij de vereniging en bespreek de mogelijkheden voor vervolglessen met de trainer.
 
 

Alleen leden kunnen inschrijven voor les- en trainingscycli

 
Wil je je informeren naar de mogelijkheden en kosten van tennisles (voor beginners) of tennistraining (voor gevorderden), neem dan a.u.b. rechtstreeks contact op met de trainer. Om een reguliere les- of trainingscyclus te volgen, moet je lid zijn (of worden) van de vereniging.
 
 

Kosten

 
De kosten voor les of training zijn niet inbegrepen in de contributie, maar worden rechtstreeks aan de trainer betaald. Deze kosten komen dus bovenop de kosten voor het lidmaatschap bij de vereniging.