Padelbaan huren

Leden van TPV De Dassenburcht gebruiken de KNLTB ClubApp (op hun smartphone) of ‘Mijn TPV De Dassenburcht’ (op pc of laptop) om een padelbaan te reserveren. Hoe je dat doet, lees je hier.

Indien gewenst kunnen leden bij het maken van de baanreservering ook één of meerdere introducés opgeven, mits het introducébeleid van de vereniging wordt gevolgd.

Vrije verhuur aan niet-leden

In gevallen waarin de introducéregeling niet van toepassing is, stelt TPV De Dassenburcht haar padelbanen ook ter beschikking voor verhuur aan derden die geen lid zijn van de vereniging. Dit doen we via het Meet & Play-platform van de KNLTB.

De padelbanen zijn in principe het hele jaar door te huur. Je kunt maximaal 7 dagen vooruit huren. Reserveringen zijn alleen mogelijk tussen 9:00 en 19:00 uur, zowel op weekdagen als in het weekend. In de winterperiode wordt van deze tijden afgeweken vanwege de kortere dagen. In tegenstelling tot huurders kunnen onze leden wel in de avonduren een baan reserveren (tot 23:00 uur).

=> Klik hier om gemakkelijk een padelbaan te huren bij TPV De Dassenburcht <=

Materiaalhuur

Eigen padelmateriaal (rackets, ballen) wordt sterk aanbevolen, maar kan eventueel ook worden gehuurd bij de vereniging (kosten: € 2,50 per padelracket; ballen krijg je er gratis bij), mits dit minstens 24 uur van tevoren wordt aangevraagd. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in de bevestigingsmail die je automatisch ontvangt na het maken en betalen van je baanreservering.

Schoeisel

Voor padel bestaat uiteraard schoeisel dat specifiek voor deze dynamische sport is ontwikkeld. Als je geen padelschoenen hebt, dan kun je op de padelbaan ook tennisschoenen voor gravel of kunstgras gebruiken. Tennisschoenen met een hardcourt-zool of hardloopschoenen zijn minder geschikt en vergroten de kans op uitglijden en blessures.

Het is dus belangrijk om geschikt schoeisel te gebruiken. Eventuele schade aan de baan als gevolg van ongeschikt schoeisel zal door de vereniging worden verhaald op de gebruiker(s). TPV De Dassenburcht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele medische kosten die voortvloeien uit lichamelijk letsel als gevolg van het gebruik van verkeerd schoeisel.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een padelbaan door niet-leden bij TPV De Dassenburcht? Neem dan contact op via [email protected].