Padelbaan huren

Leden van TPV De Dassenburcht kunnen een padelbaan reserveren via de KNLTB ClubApp (op hun smartphone) of ‘Mijn TPV De Dassenburcht’ (op pc of laptop).

Desgewenst kunnen leden bij het maken van de baanreservering ook één of meerdere introducés opgeven, op voorwaarde dat dan wel het introducébeleid van de vereniging wordt gevolgd.

Vrije verhuur aan niet-leden

In gevallen waarin de introducéregeling niet van toepassing is, stelt TPV De Dassenburcht haar padelbanen ook ter beschikking voor verhuur aan derden die geen lid zijn van de vereniging. Dit doen we via het platform padelboeker.nl.

Het huren van een padelbaan kost € 20 per uur en is via Padelboeker momenteel alleen mogelijk tussen 9:00 en 17:00 uur (op weekdagen en in het weekend). Eigen padelmateriaal (rackets, ballen) wordt aanbevolen, maar is op aanvraag eventueel ook te huur bij de vereniging. Heb je geen eigen materiaal en wil je dat huren, of wil je een ander tijdslot reserveren, neem dan a.u.b. tijdig contact op.

=> Klik hier om gemakkelijk een padelbaan te reserveren <=

Schoeisel

Voor padel bestaat uiteraard schoeisel dat specifiek voor deze dynamische sport is ontwikkeld. Als je geen padelschoenen hebt, dan kun je op de padelbaan ook tennisschoenen voor gravel of kunstgras gebruiken. Tennisschoenen met een hardcourt-zool of hardloopschoenen zijn minder geschikt en vergroten de kans op uitglijden en blessures.

Het is dus belangrijk om geschikt schoeisel te gebruiken. Eventuele schade aan de baan als gevolg van ongeschikt schoeisel zal door de vereniging worden verhaald op de gebruiker(s). TPV De Dassenburcht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele medische kosten die voortvloeien uit lichamelijk letsel als gevolg van het gebruik van verkeerd schoeisel.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een padelbaan door niet-leden bij TPV De Dassenburcht? Neem dan contact op.