Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van TPV De Dassenburcht! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/6 Algemeen
2/6 Interesse en ervaring Interesse in en ervaring met tennis en/of padel
>
3/6 Training en competitie
4/6 Lidmaatschap Zie de pagina ‘Lidmaatschappen’ onder het kopje ‘Leden’ voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen bij TPV De Dassenburcht.
>
5/6 AVG / verwerking van persoonsgegevens
>
6/6 Overige informatie Overige informatie die relevant kan zijn voor de vereniging
>
** LEES DIT EERST **
 
Via dit formulier vraag je een lidmaatschap bij onze vereniging aan. Alleen de formuliervelden met een sterretje zijn verplicht. Bij onduidelijkheden in het formulier of een ongeschikte foto neemt de ledenadministrateur via e-mail contact met je op om je aanmelding compleet te maken.
 
Minderjarige personen die zich via dit formulier aanmelden, worden verondersteld hiervoor toestemming te hebben verkregen van hun ouder(s), verzorger(s) of voogd.
 
Dit aanmeldformulier vormt de lidmaatschapsovereenkomst tussen de aangemelde persoon (of diens wettelijke vertegenwoordiger indien het een minderjarig lid betreft) en de vereniging. De lidmaatschapsovereenkomst voor een regulier lidmaatschap loopt voor onbepaalde tijd door, tot wederopzegging door het lid (of diens wettelijke vertegenwoordiger indien het een minderjarig lid betreft).
LET OP: Bij niet-tijdige opzegging van een doorlopend lidmaatschap kunnen kosten in worden rekening gebracht. Lees daarom goed de bepalingen die gelden ten aanzien van het correct beëindigen van het lidmaatschap (zie onder ‘Leden’ > ‘Lidmaatschap opzeggen’)!
 
Deze lidmaatschapsovereenkomst vormt de rechtsgrond voor de verwerking van de verstrekte persoonsgegevens door de vereniging. Op deze verwerking is ons privacybeleid van toepassing. Meer daarover lees je onder ‘Leden’ > ‘Gegevensbescherming en privacy’.
 
Alle leden worden geacht kennis te nemen van de statuten, het huishoudelijk reglement en het park- en baanreglement van de vereniging en deze in de praktijk ook na te leven. Deze documenten vind je onder het kopje ‘Vereniging’.
 
Lukt het je niet om dit formulier in te vullen en te versturen? Vaak is dan de foto die je probeert te uploaden te groot. Verklein je foto, maak een uitsnede of upload een willekeurig plaatje, bijvoorbeeld dit. Stuur daarna de gewenste originele foto naar ledenadministratie@
tpvdedassenburcht.nl
 
Vragen of opmerkingen over je aanmelding? Ook die kun je mailen naar ledenadministratie@
tpvdedassenburcht.nl
 
Door het aanmeldformulier te versturen, verklaar je het bovenstaande te hebben gelezen en begrepen.