Tennisbaan reserveren

Leden

Leden zijn verplicht een baan te reserveren voordat ze gaan spelen. Dat kan op drie manieren:

  1. Ter plekke: rechtstreeks op het KNLTB Afhangbord
  2. Op afstand: via de KNLTB ClubApp
  3. Op afstand: via Mijn TPV De Dassenburcht

Let op: Heb je op afstand een baan gereserveerd, bevestig dan a.u.b. altijd de boeking op het  digitale afhangbord in het clubgebouw voordat je gaat spelen. Dit hoeft slechts één persoon te doen die op de boeking staat en dat hoeft niet per se degene te zijn die boeking heeft gemaakt. Je leest hier meer over op de pagina Afhangbord.

Ben je te laat of vergeet je de baanreservering te bevestigen op het afhangbord, dan wordt deze automatisch uit het systeem verwijderd en heb je geen recht om op de baan te staan. De baan komt dan weer vrij in het systeem.

Zorg dat je boeking overeenstemt met de werkelijkheid. Het is NIET toegestaan om ‘oneigenlijke’ reserveringen te maken (bijv. door personen op je boeking te zetten waarvan je op voorhand al weet dat ze dan niet zullen meespelen), met de bedoeling om langer te kunnen spelen dan waar je eigenlijk recht op hebt of om het introducébeleid te omzeilen. Je kunt een eerder gemaakte baanreservering wijzigen via de KNLTB ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht.

Ga je – om wat voor reden dan ook – toch niet spelen op de gereserveerde datum en tijd, annuleer dan a.u.b. je baanreservering via de KNLTB ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht zodat de baan weer vrij komt voor andere leden.

Je kunt maximaal 7 dagen van tevoren een baan reserveren via de ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht. Er moet minstens 60 minuten tussen twee baanreserveringen op dezelfde dag zitten (m.a.w. je kunt geen twee opeenvolgende reserveringen maken).

Is er na afloop van het gereserveerde tijdvak geen aansluitende baanreservering, dan mag je gerust langer doorspelen, eventueel tot de baan door andere leden wordt ‘geclaimd’ op basis van hun reservering.

Je kunt zelf de baanverlichting aan- en uitmaken. Let er a.u.b. wel op dat deze niet onnodig blijft branden!

 

Introducés

Leden kunnen ook met één of meer introducés spelen, mits ons introducébeleid wordt nageleefd. Het is dus NIET toegestaan om het introducébeleid te omzeilen door bestaande leden in plaats van introducés op je baanreservering te zetten.

 

Niet-leden

Ook niet-leden kunnen een tennisbaan reserveren bij TPV De Dassenburcht via het Meet & Play-platform van de KNLTB. Meer informatie daarover vind je op de pagina Tennisbaan huren.