Padel-groepsapp

De padelcommissie heeft een WhatsApp-groepsapp opgezet specifiek voor de padelspelers bij TPV De Dassenburcht, met de toepasselijke naam Padel TPV De Dassenburcht.

Doel

Het doel van deze groepsapp is tweeledig:

  1. Om medespelers te zoeken als je nog 1 of 2 personen tekort komt om een padelbaan te kunnen reserveren. Je kunt dan een berichtje plaatsen in de trant van "Pietje en Klaasje willen padellen op [dag/tijd] en we zoeken nog [1 persoon/2 personen]. Wie doet er mee?" Zodra je je groepje compleet hebt, kun je de baan reserveren.
  2. Om leden – als extra communicatiekanaal naast de clubwebsite, de FaceBook-pagina en e-mail – te informeren over padelactiviteiten zoals competitie, toernooien, toss, enzovoort.

Gedragsregels

Om te voorkomen dat deelnemers de groepsapp verlaten uit ergernis over de hoeveelheid of de inhoud van berichten, hanteren we een paar gedragsregels:

  • Vergeet niet dat berichten in de groepsapp bij tientallen ontvangers terechtkomen
  • Plaats alleen relevante info die aansluit bij het doel van deze groepsapp
  • Plaats dus geen onzinberichten of grappig bedoelde flauwekul
  • Plaats geen berichten die kwetsend zouden kunnen zijn voor anderen
  • Houd a.u.b. het berichtenverkeer beperkt
  • Blijf niet op elkaar reageren als dat geen zinvolle bijdrage levert aan de discussie

Erin of eruit?

Zit je nog niet in de groepsapp en zou je wel willen worden toegevoegd? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] met je naam en mobiele nummer en het verzoek om je toe te voegen.

Uiteraard kun je de groepsapp later op elk gewenst moment verlaten als je dat wil.