Tennisbaan huren

Leden van TPV De Dassenburcht kunnen een tennisbaan reserveren via de KNLTB ClubApp (op hun smartphone) of ‘Mijn TPV De Dassenburcht’ (op pc of laptop).

Desgewenst kunnen leden bij het maken van de baanreservering ook een of meer introducés opgeven, op voorwaarde dat dan wel het introducébeleid van de vereniging wordt gevolgd.

Vrije verhuur aan niet-leden

In gevallen waarin de introducéregeling niet van toepassing is, stelt TPV De Dassenburcht haar tennisbanen ook ter beschikking voor verhuur aan derden die geen lid zijn van de vereniging. Dit doen we via het platform tennisboeker.nl.

Het huren van een tennisbaan kost € 20 per uur en is via Tennisboeker tijdens het tennisseizoen (van april tot medio november) alleen mogelijk tussen 9:00 en 17:00 uur. Huurders dienen zelf voor tennisrackets en ballen te zorgen.

=> Klik hier om gemakkelijk een tennisbaan te reserveren <=

Schoeisel

Het gebruik van geschikte tennissschoenen (met visgraatmotief; zie onderstaande afbeelding) is verplicht om schade aan de baan en blessures te voorkomen. Eventuele schade aan de baan als gevolg van ongeschikt schoeisel zal door de vereniging worden verhaald op de gebruiker(s). TPV De Dassenburcht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele medische kosten die voortvloeien uit lichamelijk letsel als gevolg van het gebruik van verkeerd schoeisel.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een tennisbaan door niet-leden bij TPV De Dassenburcht? Neem dan contact op.