Tennisbaan huren

Leden van TPV De Dassenburcht gebruiken de KNLTB ClubApp (op hun smartphone) of ‘Mijn TPV De Dassenburcht’ (op pc of laptop) om een tennisbaan te reserveren. Hoe je dat doet, lees je hier.

Indien gewenst kunnen leden bij het maken van de baanreservering ook één of meerdere introducés opgeven, mits het introducébeleid van de vereniging wordt gevolgd.

Vrije verhuur aan niet-leden

In gevallen waarin de introducéregeling niet van toepassing is, stelt TPV De Dassenburcht haar tennisbanen ook ter beschikking voor verhuur aan derden die geen lid zijn van de vereniging. Dit doen we via het Meet & Play-platform van de KNLTB.

De tennisbanen zijn alleen tijdens het buitentennisseizoen van begin april tot medio november te huur. Je kunt maximaal 7 dagen vooruit huren. Reserveringen zijn alleen mogelijk tussen 9:00 en 19:00 uur, zowel op weekdagen als in het weekend. In de winterperiode wordt van deze tijden afgeweken vanwege de kortere dagen (als de banen dan nog open zijn). In tegenstelling tot huurders kunnen onze leden wel in de avonduren een baan reserveren (tot 23:00 uur).

Huurders dienen zelf voor tennisrackets en ballen te zorgen. Gebruik a.u.b. geschikt schoeisel en veeg na afloop de baan met het sleepnet.

=> Klik hier om gemakkelijk een tennisbaan te huren bij TPV De Dassenburcht <=

Schoeisel

Het gebruik van geschikte tennisschoenen (met visgraatmotief; zie onderstaande afbeelding) is verplicht om schade aan de baan en blessures te voorkomen. Eventuele schade aan de baan als gevolg van ongeschikt schoeisel zal door de vereniging worden verhaald op de gebruiker(s). TPV De Dassenburcht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele medische kosten die voortvloeien uit lichamelijk letsel als gevolg van het gebruik van verkeerd schoeisel.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een tennisbaan door niet-leden bij TPV De Dassenburcht? Neem dan contact op via [email protected].