Padeltoernooi

Van maandag 31 augustus t/m vrijdag 4 september organiseert TPV De Dassenburcht het Dassenburcht Open Padeltoernooi P100.

Spelers worden ingedeeld in 4 klassen op basis van hun KNLTB dubbelspeelsterkte:
Klasse A (HD) = Speelsterkte 1, 2, 3
Klasse B (HD, DD) = Speelsterkte 4, 5
Klasse C (HD, DD) = Speelsterkte 6, 7
Klasse D (genderneutraal) = Speelsterkte 8, 9

Je kunt in principe je alleen inschrijven in de klasse van je eigen speelsterkte of één niveau hoger. Uitgangspunt hierbij is de sterkte van de sterkste speler van het koppel.
In de klassen A, B en C worden er heren- en damesdubbels gespeeld; het is niet mogelijk om gemengd dubbel te spelen.
In de klasse D wordt genderneutraal gespeeld. Hierbij spelen dames en heren door elkaar.
In categorie A t/m D kun je punten verdienen voor je rating.
Om tegemoet te komen aan de wensen van veel spelers hebben we nog een extra categorie toegevoegd: “Padel 100 B & C GD.” Hierin kan je meespelen als gemengddubbel koppel, speelsterkte 4 t/m 7. In deze categorie kun je GEEN punten verdienen voor je rating.

Het toernooi staat open voor iedereen vanaf 12 jaar. Je dient lid te zijn van een padel- en/of tennisvereniging of in het bezit te zijn van een KNLTB-nummer, dus ook personen die geen lid zijn van TPV De Dassenburcht kunnen meedoen.
Het inschrijfgeld is bepaald op € 15,- (incl. kleine hapjes, er is namelijk ook een intern tennistoernooi van woensdag t/m vrijdag) en de betaling vindt contant plaats voorafgaand aan de eerste wedstrijd.
De inschrijving sluit op zondag 23 augustus 2020 om 23:59 uur. Je kunt je aanmelden voor het padeltoernooi via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=BA2FC69C-C8F3-4C73-9D4B-3A1978FD795C.

Neem bij vragen a.u.b. rechtstreeks contact met Bjorn Boumans via 06 5378 3684 of [email protected].

We hopen op veel aanmeldingen en wensen iedereen veel speelplezier!

Met sportieve groet,

Padelcommissie TPV De Dassenburcht
E-mail: [email protected]