Leenrackets

Leden die zelf nog geen padelracket hebben en padel toch eens willen proberen, kunnen GRATIS een racket van de vereniging lenen => sla Stap 1 over en ga direct naar Stap 2 hieronder.

Leden die zelf wel een eigen padelracket hebben, maar met inachtneming van de introducéregeling met een of meer introducés (niet-leden) gaan spelen die geen eigen padelracket hebben, kunnen een of meerdere rackets van de vereniging huren voor hun introducé(s) => ga naar Stap 1 hieronder.

Ook niet-leden die via Padelboeker een padelbaan hebben gehuurd op onze accommodatie en geen of te weinig eigen rackets hebben, kunnen rackets (en ballen) huren => ga naar Stap 1 hieronder.

 

Stap 1: Betaal de huurkosten (€ 2,50 per racket)

Betaal de kosten voor het benodigde aantal rackets via deze ClubCollect-betaallink of de onderstaande QR-code. Het bedrag van € 2,50 voor 1 padelracket  staat standaard al ingevuld.

Heb je meer dan 1 padelracket nodig?

Pas dan a.u.b. het bedrag aan:

2 padelrackets = € 5,00

3 padelrackets = € 7,50

4 padelrackets = € 10,00

QR-code voor huur van padelrackets:

QR-code huur padelrackets 2022

(zie uitleg onder aan deze pagina)

Zorg a.u.b. dat de huurkosten zijn betaald VOORDAT je de lockercode aanvraagt en ga verder met Stap 2.

 

Stap 2: Vraag de lockercode aan

Het benodigde aantal padelrackets kun je aanvragen via [email protected]. Doe dit a.u.b. ruim van tevoren (d.w.z. minstens 24 uur vóór de starttijd van je baanreservering) en geef aan op welke dag en tijd je gaat spelen en hoeveel rackets je nodig hebt. Je ontvangt dan een code om de locker te openen waar de padelrackets in zijn opgeborgen.

Als je een padelbaan hebt gehuurd via Padelboeker, zorg dan a.u.b. dat de betalingen voor de baanhuur en de materiaalhuur onder dezelfde naam staan.

Om misbruik te voorkomen, worden de cijfercodes van de lockers regelmatig gewijzigd.

 

Stap 3: Haal het padelmateriaal uit de locker

Aan de achterzijde van het terras, naast tennisbaan 1, hangen twee blauwe lockers aan de buitenmuur, rechts naast de buitendeur naar het afhangbord en de kleedkamers. In deze twee genummerde lockers bevinden zich de padelrackets en -ballen die door de vereniging ter beschikking worden gesteld.

Lockers

 

Zo open je de locker:

 1. Stel het cijferslot in op de code die je hebt ontvangen voor locker 1 of locker 2
 2. Draai de knop naar rechts en haal het materiaal eruit
 3. Sluit de deur zodat deze klikt. Het cijferslot gaat vanzelf terug naar code 0000

 

Stap 4: Berg na het spelen het padelmateriaal weer op in de locker

 1. Voer de code weer in om de locker te openen
 2. Draai de knop naar rechts en leg het materiaal er weer in
 3. Sluit de deur zodat deze klikt. Het cijferslot gaat vanzelf terug naar code 0000

 

Betalen via een QR-code, zo werkt het:

 1. Open de Camera-app (dus NIET je app voor mobiel bankieren!) op je smartphone.
 2. Richt de camera op de QR-code.
  Heb je een iPhone? Dan herkent de Camera-app de QR-code automatisch.
  Heb je een Android-toestel? Dan herkent de Camera-app de QR-code waarschijnlijk ook automatisch. Maar is dat niet het geval, dan moet je eerst nog een aparte app installeren (bijvoorbeeld Google Lens) via de Play Store.
 3. De QR-code is gekoppeld aan een ClubCollect-betaalformulier op internet. De Camera-app vraagt daaarom of je de ClubCollect-pagina wilt openen in je browser (bijvoorbeeld Chrome, Safari, enzovoort). Doe dat.
 4. Je komt nu op de ClubCollect-betaalpagina. Pas indien nodig het bedrag aan, vul de gevraagde gegevens in, vink het aankruisvakje aan dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden en privacyvoorwaarden en rond de betaling af met de grote blauwe knop ‘Afronden’ onder aan het betaalformulier. Je betaling wordt vervolgens via iDeal verwerkt.