WOENSDAG 19.00 – 21.00 UUR, TOSSAVOND PADEL

28 juli 2020


Beste Padelliefhebbers,

We hebben inmiddels 3 Tossavonden Padel gehad, met veel belangstellenden, waarin we gezellig met elkaar veel verschillende wedstrijden speelden. De Tossavond is bestemd voor leden en niet-leden van elk niveau en aanmelden vooraf is verplicht. Neem dus gerust een vriend of vriendin mee om kennis te maken met deze geweldige sport. We kunnen spreken van een succesvolle introductie van de Tossavond Padel.

We willen dan ook graag met ingang van 29 juli wekelijks op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur de vaste Tossavond Padel organiseren. Daarbij streven we naar een maximaal aantal deelnemers van 15. Dan spelen steeds 2 groepjes van 5 spelers op 2 banen (op elke baan 1 speler doorschuiven na elke game); 1 groep van 5 spelers heeft dan even pauze. Wanneer elk van de 5 spelers van het groepje een game heeft geserveerd, komt de groep die pauze had op de baan. Zo kunnen we snel doorwisselen en veel spelen.

In principe is de regel dat deelnemers aan de Tossavond Padel niet op voorhand aansluitend een padelbaan om 21.00 uur mogen reserveren. Maar heb je deelgenomen aan de Tossavond en ligt er daarna een baan vrij, dan mag deze natuurlijk wel door deelnemers van de Tossavond gebruikt worden.

Je kunt je wekelijks opnieuw aanmelden door even een mailtje te sturen naar [email protected].

We willen alle leden van TPV De Dassenburcht de kans geven om deel te nemen aan deze Tossavond. Mocht je tips, op- of aanmerkingen hebben, dan kun je dit doorgeven via [email protected] of via een persoonlijk WhatsApp-bericht of telefonisch kenbaar maken bij Bjorn Boumans op 06 5378 3684.

Met sportieve groet,
Padelcommissie TPV de Dassenburcht

Nieuwscategorieën