Woensdag 17 april: Padelbaan 3 en 4 officieel geopend

18 april 2024


Beste leden,

Ze waren al sinds de jaarwisseling in gebruik, maar op woensdag 17 april zijn de padelbanen 3 en 4 nu ook officieel geopend. Na een korte introductie gaf voorzitter Wim Speth het woord aan Hay Hendrikx, een van de kartrekkers voor de realisatie van de nieuwe banen. 

In aanwezigheid van leden, bestuursleden en vertegenwoordigers van de gemeente en de omwonenden, startte Hay met een dankwoord aan alle betrokkenen. Daarna vertelde Hay hoe het proces de afgelopen jaren was verlopen en uiteindelijk tot dit mooie resultaat heeft geleid.

Vervolgens was het woord aan wethouder Levin de Koster, die samen met een collega de gemeente Beekdaelen vertegenwoordigde. Na een korte toespraak van de heer De Koster werden de banen geopend door de wethouder en zijn collega, die (na even inslaan) drie hoepels voorzien van zilverfolie en het logo van TPV De Dassenburcht met padelballen doorboorden. Daarmee waren de banen officieel geopend!

Na de officiële handelingen werd nog een super-tiebreak toernooitje gespeeld tussen leden die zich daarvoor hadden opgegeven. Omstreeks 21:00 uur was de activiteit ten einde en was het tijd voor een hapje en een drankje in de kantine.

Met sportieve groet,

Bestuur TPV De Dassenburcht

 

Nieuwscategorieën