Tennisbanen vrijgegeven voor gebruik; fysieke ledenpassen en magneetstriplezers vervallen

30 maart 2024


Beste leden,

Het buitentennisseizoen staat op het punt van beginnen: De tennisbanen zijn inmiddels al reserveerbaar via de KNLTB ClubApp en Mijn TPV De Dassenburcht en vanaf vandaag, zaterdag 30 maart, zijn ze vrijgegeven voor gebruik.

Daarnaast is het goed om te weten dat er wat zaken zijn veranderd op onze accommodatie. Omdat de plastic KNLTB-ledenpassen zijn komen te vervallen, is de magneetstriplezer bij de buitendeur naar het afhangbord en de kleedkamers weggehaald en vervangen door een cijfertoetsenbord. De toegangscode om de deur te ontgrendelen vind je in de ClubApp op het tabblad Home.

De aanbevolen manier om een baan te reserveren, is voortaan via de ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht. Een baan afhangen op het afhangbord is niet mogelijk omdat het afhangbord dan vraagt om je pasje door de lezer te halen en dat werkt dus niet meer. Omdat de KNLTB geen fysieke ledenpassen meer levert, moeten we over naar een volledig digitaal systeem.

Voor het bevestigen van baanreserveringen op het afhangbord wordt de magneetstriplezer rechts naast het afhangbord dus ook niet meer gebruikt. Deze is daarom afgeplakt. Het bevestigen van baanreserveringen die via de KNLTB ClubApp of Mijn TPV De Dassenburcht werden gemaakt, gaat voortaan via een QR-code op het afhangbord. Ook daarvoor gebruik je de ClubApp. Dit filmpje illustreert in grote lijnen hoe dit werkt.

Let op: Om de overgang naar het nieuwe systeem soepeler te laten verlopen, hebben we de optie dat baanreserveringen moeten worden bevestigd op het afhangbordsysteem voordat je gaat spelen tijdelijk uitgeschakeld. Dit geeft iedereen wat meer tijd om zich voor te bereiden op het pasloze systeem. Vanaf vrijdag 12 april, de dag na de ALV, schakelen we dit weer in. Dus vóór die datum hoef je het afhangbord niet te gebruiken.

Hopelijk is dit allemaal duidelijk en betekent het nieuwe systeem weer een stapje voorwaarts voor onze vereniging.

Met sportieve groet,

Bestuur TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën