Tennis- en padelbanen gesloten

12 december 2022


Beste leden,

Voor de tennisbanen betekenen de winterse temperaturen het einde van het tennisseizoen 2022 op onze accommodatie. De banen worden te zacht, wat het risico op schade aan de baan te groot maakt. De netten op baan 3 t/m 6 zullen dan ook worden verwijderd. Naar verwachting zal omstreeks 1 april 2023, na de oplevering van de banen door de gemeente, weer buiten getennist kunnen worden. Tot die tijd kan er wel worden gepadeld – tenminste, als de weersomstandigheden dat toelaten! Deze week helaas even niet…

Om het risico van schade aan de banen en letsel bij spelers te vermijden, worden de padelbanen in verband met de winterse temperaturen en omstandigheden deze week namelijk gesloten in de ochtend- en avonduren. In de middag kan er voorlopig wel worden gespeeld als de temperatuur boven nul is en er geen sneeuw of rijp op de banen ligt.

Mocht het ook 's middags niet verantwoord zijn om te spelen, zullen we ook dan de padelbanen uit het baanreserveringssysteem halen. Rond het weekend zullen we de weerssituatie opnieuw bekijken en zodra de banen weer worden vrijgegeven, zullen we dit melden in de grote groepsapp voor padelspelers en via een nieuwsbericht. 

Bedankt voor jullie medewerking en begrip!

Met sportieve groet,

Bestuur TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën