Speel mee met de Clubloterij en steun onze club!

01 mei 2024


Beste leden,

TPV de Dassenburcht  doet mee met de Clubloterij, jij ook?

We nemen dit jaar deel aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF dat is opgezet om de breedtesport in Nederland financieel te ondersteunen. Door clubloten te kopen steun je niet alleen onze club, maar maak je ook kans op mooie prijzen!

Wat is de Clubloterij en hoe werkt het?

Deelnemers kunnen clubloten  kopen voor € 2,50 per stuk. Van elk verkocht lot gaat € 2,00 rechtstreeks naar onze club. Met zo’n lot speel je automatisch mee in twee trekkingen: een trekking van de sportbond en een landelijke trekking. Dit betekent dat je niet alleen onze club ondersteunt, maar ook zelf kans maakt op mooie prijzen. Zo is de landelijke hoofdprijs 2x € 10.000 voor de winnende deelnemer én voor onze club! Met de verdiensten kunnen wij investeren in duurzaamheidsmaatregelen. Deze hoofdprijs wordt getrokken op 12 juni en wordt uitgekeerd aan liefst tien verschillende winnaars. Daarnaast zijn er nog tal van andere mooie prijzen te winnen.

Speel mee met de Clubloterij en steun onze club!

Deelname is heel eenvoudig! Kijk op clublot.nl en koop direct jouw Clubloten. Voor € 2,50 per lot steun je TPV de Dassenburcht én maak je dus kans op te gekke prijzen.

Voor meer informatie over deze actie kun je terecht bij secretaris Josine Kurvers ([email protected]). 

Met sportieve groet,

Bestuur TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën