Padel Toss woensdag 8 en 15 juli 19:30 - 22:00 uur

04 juli 2020


Padel Toss woensdag 8 en 15 juli 19:30 - 22:00 uur

Wil je kennismaken met padel? Of ken je nog weinig andere padelspelers, en wil je nieuwe contacten opdoen? Of vind je het gewoon leuk om wedstrijdjes te spelen tegen steeds andere leden? Kom dan naar onze tossavonden!

Padel is momenteel de snelst groeiende sport van Nederland, ook bij TPV de Dassenburcht zijn de padelbanen steeds meer bezet, met huidige en veel nieuwe leden.

Ook niet-leden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kennismaken!
Het is niet erg als je nog nooit padel hebt gespeeld. De sport is heel toegankelijk, zeker voor tennisspelers.

Toss
Zoals gebruikelijk bij een Toss speel je telkens met een andere partner tegen verschillende teams. Je geeft je dus individueel op en wij delen de wedstrijden in. Op deze avond zul je minimaal twee potjes padel spelen van 45 minuten (bij grote belangstelling spelen we in het begin wedstrijden van 30 minuten).

Gratis voor leden van TPV de Dassenburcht
Als je lid bent van TPV de Dassenburcht neem je uiteraard gratis deel aan deze Toss. Maar ook niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen. Je dient dan vooraf contact op te nemen met Bjorn Boumans via [email protected]

Vooraf aanmelden
De aanmelding voor deelname aan de Padel Toss verloopt via [email protected]. Gebruik dit mailadres om je individueel aan te melden. Voor de eerste twee bijeenkomsten is aanmelden verplicht. Vermeld bij de aanmelding a.u.b. je padelniveau en -ervaring, want dat helpt ons bij het indelen van de partijtjes!

Met sportieve groet,

Bjorn Boumans
Padelcommissie TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën