Mixavond tennis gaat weer van start op 13 april

07 april 2022


Beste leden van TPV De Dassenburcht,

Aangezien wij vorig jaar mede dankzij jullie genoten hebben van alle gezellige leuke enthousiaste mix-avonden, zijn Anja en ik (Melissa) van plan om op de woensdagavonden de mixavond weer samen te coördineren. 

Wij zullen starten op 13 april a.s. en hopen dan op mooi weer.
Net als vorig jaar worden er wederom 3 rondes gespeeld van telkens 3 kwartier.

Ronde 1: 19.30 uur
Ronde 2: 20.15 uur
Ronde 3: 21.00 uur
Uiteraard mag er na ronde 3 doorgespeeld worden.

Aanmelden kan net als vorig jaar via WhatsApp. Zit je nog niet in de groepsapp voor de mixavond, dan kun je Anja (06 – 43 28 52 82) of mij (Melissa 06 – 42 31 32 68) een appje te sturen. Wij zullen je dan toevoegen aan de groepsapp waarin je je kan aanmelden.

Aanmelden kan wekelijks tot woensdag 12.00 uur. Je aanmelding is dan éénmalig en voor de eerstvolgende mix-avond. Als je specifieke wensen hebt voor het aantal en/of welke rondes dat je wilt spelen, vermeld dit er dan specifiek bij! Wij proberen om zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen. Uiteraard lukt dit niet altijd, maar we doen ons best. Uiteraard kan het ook voorkomen dat er wel eens een single tussen zit, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. 

Aangezien wij vorig jaar regelmatig een fikse uitdaging hadden vanwege het grote aantal aanmeldingen en het geringe aantal banen, zullen wij de aanmeldingen op volgorde behandelen. Om toch zoveel mogelijk mensen mee te kunnen laten doen, kan het dus ook voorkomen dat iemand 2 rondes speelt i.p.v. de opgegeven 3 rondes. Ook hier vragen wij begrip voor.

De planning proberen wij woensdagmiddag op de app te zetten, zodat iedereen op tijd kan zien wanneer hij/zij ingepland staat. Kom op tijd, en zorg voor een goed humeur! Dan wordt het gegarandeerd net zo gezellig als vorig jaar! 

Mocht iemand nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunnen jullie altijd contact opnemen met Anja of mij. Verder hopen wij wederom op veel aanmeldingen en vele gezellige sportieve avonden! Tot snel! 

Met sportieve groet,

Anja Lenssen en Melissa Colen
Coördinatoren mixavond tennis

TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën