Inschrijving wintertraining padel geopend

14 september 2022


Beste leden,

Ook dit jaar is het weer mogelijk om gedurende de wintermaanden padeltrainingen te volgen bij Event Serve. Tijdens de trainingen zullen alle aspecten van de sport aan bod komen.

We zullen vanaf heden met een nieuw planningsysteem gaan werken, wat voordeliger zal zijn voor alle partijen. Als je voor de eerste keer wilt inschrijven, dien je een account aan te maken, waarna de inschrijving voor je pakket mogelijk is.

De betaling zal via iDeal verlopen voor aanvang of automatisch via incasso. Voor alle pakketten geldt een lesduur van 60 min. Indien de groep uit minder/meer personen bestaat, worden de tijd en/of kosten evenredig aangepast.

Uiterste aanmelddatum is zaterdag 24 september 2022.

AANMELDEN WINTERTRAINING PADEL 2022 – 2023

Alle lespakketten starten in principe in de week van 31 oktober 2022. Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privétraining of duo-training iets voor jou/jullie.

Neem voor beschikbaarheid, prijzen en overige vragen contact op met Rob Snel via [email protected]. Ga voor inschrijving of meer informatie naar de volgende link: https://www.eventserve.nl/aanmelden/ 

Met sportieve groet,

TEAM EVENT SERVE

[graphic Event Serve]

Nieuwscategorieën