Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie 2023 is bekend!

09 maart 2023


Beste leden,

Goed nieuws! De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2023 (tennis en padel) en de Tenniskids Voorjaarscompetitie zijn gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. In april gaan in heel Nederland bijna 35.000 tennis- en padelteams de baan op om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Een periode met veel sfeer en gezelligheid op de clubs. Wij kunnen niet wachten!

De Technische Commissie van TPV De Dassenburcht heeft 13 padelteams en 30 tennisteams bij de KNLTB ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie.

Waar kan ik de indeling vinden?

De ingeschreven teams vind je op onze clubwebsite onder de kopjes Tennis en Padel.

  • Klik hier voor de indeling van de Voorjaarscompetitie (Senioren, Junioren en Groen)
  • Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Voorjaarscompetitie (Rood & Oranje)
  • Klik hier voor de indeling van de Voorjaarscompetitie Padel

Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende club terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere club, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB (heb je dat nog niet, dan lees je hier hoe je een account aanmaakt). 

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams? 

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere clubs mag uitkomen tijdens de Voorjaarscompetitie, neem dan contact op met onze competitieleiders. Zij kunnen dan controleren of er dan dispensatie voor je moet worden aangevraagd. 

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de Voorjaarscompetitie 2023, de Tenniskids competitie en de padelcompetitie vind je op https://tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/. De meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie vind je op https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/veelgestelde-vragen/. Bij vragen kun je ook altijd terecht bij onze competitieleiders, te bereiken via [email protected].

We wensen  alle spelers veel succes en plezier in de voorbereiding voor de Voorjaarscompetitie!

Met sportieve groet,

Bestuur TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën