Herenavond Tennis gaat weer van start op 11 april

06 april 2022


Het tennisseizoen staat op het punt van beginnen. De herenavond gaat weer van start op maandag 11 april aanstaande. Er zullen partijtjes worden gespeeld van 3 kwartier. De eerste ronde begint om 19.30 uur. De tweede ronde begint tussen 20.20 uur en 20.30 uur, al naar gelang men even wenst te pauzeren. De derde ronde begint tussen 21.05 uur en 21.15 uur. Rond 22.00 uur stoppen we, want dan is het tijd voor de eventuele nazit.

Ik wil de meeste herenavonden best wel weer organiseren, maar niet alle. Daarover verder meer. Opgave voor de herenavonden kan wekelijks bij mij via mijn e-mailadres [email protected] onder vermelding van welke ronde of ronden je wilt meespelen. Je kunt je opgeven voor 1, 2 of alle 3 de ronden. Geef dit a.u.b. wel heel specifiek aan. Je geeft bijvoorbeeld aan: “Ik wil spelen in ronde 1 en ronde 3” of “ik wil alleen spelen in ronde 2”. Wanneer er (te) veel aanmeldingen zijn, houd ik rekening met de volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je aanmeldt, des te meer kans is er dat je kunt spelen. Het zal best wel eens voorkomen, dat er met 3-en moet worden gespeeld of dat er moet worden gesingled. Laat mij het alsjeblieft in je mails weten wat je wilt en of kunt, bijvoorbeeld “Ik wil beslist niet singelen” of “met 3-en spelen vind ik waardeloos”. Uiteraard zal ik proberen zo veel mogelijk met jullie wensen rekening te houden. Maar garantie geven dat het lukt kan ik natuurlijk niet. Heb daarvoor alsjeblieft begrip. Gelet op de grote opkomst afgelopen seizoen heb ik het bestuur gevraagd 4 banen voor de herenavond te reserveren, bij voorkeur de banen 5 tot en met 8.

Je moet je voor elke herenavond opnieuw opgeven. Komt er geen reactie op je aanmelding, dan kun je er vanuit gaan, dat je aanmelding is gehonoreerd. Is dat niet het geval, dan zal ik je in de loop van maandagmiddag een mail sturen. Aanmelden kan zonder tegenbericht steeds tot uiterlijk de speeldag, maandag 12.00 uur. Ik heb dan voldoende tijd om te plannen. Mark Brassé heeft gezorgd voor nieuwe ballen. Wees er zuinig op. Kom altijd mooi op tijd, zodat ik geen stress krijg.

Met ingang van maandag 18 april wil ik graag met andere senioren op de eerste en derde maandag van de maand gaan wandelen. Ik kan de indeling dan niet maken en vertrouw erop, dat er onder de deelnemers voldoende mensen zijn, die mijn werk dan (al was het maar voor één keer) willen overnemen. Denk er over en laat het mij weten als je mij wilt helpen. Anders zal ik jullie daarvoor nog persoonlijk benaderen.

Graag tot binnenkort op de herenavond!

Met sportieve groet,

John Bams
Coördinator herenavond tennis – TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën