De introducéregeling is aangepast

30 juni 2020


Beste leden,

Het bestuur heeft de introducéregeling die dit jaar werd ingevoerd, aangepast.

De aanpassing is bedoeld om een en ander te vereenvoudigen. Het verschil is dat er nu geen introducéformulier meer hoeft te worden ingevuld aan de bar en dat het afdragen van de toepasselijke introducékosten evenmin aan de bar hoeft plaats te vinden. Alles kan nu digitaal worden afgehandeld.

Zoals bekend is de eerste keer dat je met een introducé gaat spelen gratis. Ga je een tweede keer of vaker met dezelfde persoon spelen terwijl hij of zij geen lid is, dan dient per keer € 5 te worden betaald aan de vereniging.

De eerste keer en elke volgende keer dat je met een introducé gaat spelen, geef je dit vooraf door via het daartoe bestemde e-mailadres. Daarnaast moet je uiteraard een baan reserveren en – indien van toepassing – introducékosten afdragen. Dat kan nu via een bankoverschrijving of de ClubCollect-betaalkoppeling (iDeal). Betaal de introducékosten a.u.b. voordat je de baan opgaat met de introducé en vergeet ook niet om de baanreservering te bevestigen op het afhangbord, anders vervalt deze.

Een printje met de tekst van de introducéregeling komt bij het afhangbord te hangen. Op dat printje vind je ook een QR-code die je met je smartphone kunt scannen om de betaling uit te voeren. Is dat voor jou niet mogelijk of vind je dat te ingewikkeld, dan kun je natuurlijk ook gewoon de verschuldigde introducékosten overmaken naar het genoemde banknummer van de vereniging.

De volledige tekst van de introducéregeling (inclusief betaalinformatie) vind je op onze website: https://www.tpvdedassenburcht.nl/introduceregeling. Lees deze a.u.b. nogmaals door.

Kort samengevat:

  • Meld vooraf via [email protected] dat je met een introducé gaat spelen
  • Reserveer een baan met de introducé
  • Indien van toepassing: betaal de introducékosten
  • Bevestig je baanreservering op het afhangbord met je ledenpas voordat je de baan opgaat

We hopen dat het bovenstaande duidelijk is en dat we hiermee het leven van onze leden weer wat gemakkelijker te maken ;-)

PS Ben je van plan om deze zomer vaker met dezelfde introducé te gaan tennissen of padellen? Wijs hem of haar dan op onze Zomer Challenge.

Met sportieve groet,

Bestuur TPV De Dassenburcht

[email protected]

 

Nieuwscategorieën