Contributies voor het reguliere lidmaatschap worden binnenkort geïnd

11 januari 2023


Beste leden,

Omdat we een tennis- en padelvereniging zijn en onze padelbanen – behoudens winterse weersomstandigheden – het hele jaar door kunnen worden gebruikt, loopt ons seizoen gelijk aan het kalenderjaar van 1 januari t/m 31 december. Om die reden staat het moment van factureren van de contributie voor het reguliere lidmaatschap los van het buitentennisseizoen (dat van begin april tot de eerste vorstperiode in het najaar loopt).

Nu seizoen 2023 ‘officieel’ is begonnen, komt de jaarlijkse contributie-inning voor het reguliere lidmaatschap er weer aan. Dit jaar gaat het iets anders dan je wellicht gewend bent. Voortaan innen we de contributies via de Contributie-module in KNLTB.Club, en niet meer via ClubCollect. Dat betekent dat je een e-mail ontvangt met de contributiefactuur als bijlage (PDF). De e-mail bevat een iDeal-betaallink, zodat je kunt betalen via de koppeling met je eigen bank.

Zorg er daarom a.u.b. voor dat de vereniging beschikt over je actuele e-mailadres en dat je mailbox niet vol zit.

De hoogte van de contributie kun je altijd terugvinden op https://www.tpvdedassenburcht.nl/contributie, en je leest alles over de contributie-inning op https://www.tpvdedassenburcht.nl/contributie-inning 

Met sportieve groet,

Bestuur TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën