Inschrijving KNLTB Wintercompetitie PADEL geopend

28 juli 2022


Beste leden,

De KNLTB Zomercompetitie Padel is nog maar net afgelopen en de Najaarscompetitie Padel gaat pas half september van start – maar toch kun je je nu al aanmelden voor de KNLTB Wintercompetitie Padel. In tegenstelling tot de andere padelcompetities telt deze competitie zeven speeldagen in november, december, januari en februari en wordt aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. De precieze speeldatums vind je op https://www.tpvdedassenburcht.nl/padelcompetitie. Omdat onze kantine na de afsluiting van het tennisseizoen dicht is, kunnen thuis spelende teams tijdens de wintercompetitie na hun wedstrijden terecht bij Zone 10 (met dank aan John Wijts!) voor een hapje en een drankje.

Door de toevoeging van deze competitie door de KNLTB kunnen spelers het hele jaar padelcompetitie spelen. Ideaal om je padelskills te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen, maar het is uiteraard ook heel gezellig om tegen teams van andere verenigingen of centra te spelen.

Teamcaptains worden verzocht om alle spelers (met naam en bondsnummer) van hun team evenals de gewenste speeldag (vrijdag, zaterdag of zondag) uiterlijk woensdag 7 september 2022 door te geven via [email protected] onder vermelding van ‘Aanmelding KNLTB Wintercompetitie Padel’. Heb je nog geen team, dan kun je je ook als individuele speler opgeven, zodat we kunnen kijken of we een nieuw team kunnen vormen of dat je eventueel bij een bestaand team kan worden toegevoegd.

Ook alvast goed om te weten: naast de KNLTB Wintercompetitie Padel komt er in de periode van november t/m maart ook nog een regionale wintercompetitie padel op zaterdagavond, georganiseerd door Event Serve. Deze regionale competitie voor Zuid-Limburg zal niet op de accommodaties van de verschillende verenigingen plaatsvinden, maar bij padelcentrum Padel Plaza Maastricht. Het is gezelliger om per speeldag een groep van ongeveer 70-80 padellers bij elkaar te brengen, in plaats van ze te verspreiden over de clubs, waar het tennisseizoen dan al voorbij is. Bovendien weet je bij een overdekte padel-locatie zeker dat er altijd gespeeld kan worden, ongeacht de weersomstandigheden. Nadere informatie over deze regionale wintercompetitie padel volgt later. Mocht je daar niet op kunnen wachten, dan kun je eventuele brandende vragen nu al stellen via [email protected].

Met sportieve groet,

Bestuur TPV De Dassenburcht

Nieuwscategorieën